Agenda

11-3-2018: Stop de twee extreem-rechtse demonstraties in Amsterdam
Op zondag 11 maart 2018 wil het extreem-rechtse twee demonstraties houden in Amsterdam. Pegida wil om 13:30 verzamelen op het Waterlooplein om daarna een route te lopen door de binnenstad. Om de zelfde tijd Recht in Verzet demonstreren in Amsterdam Noord tegen de bouw van een moskee en verzameld om 14:00 bij het J.H. Hisgenpad. Ook zij willen een route lopen. Laat Ze Niet Lopen, een initiatief tegen racisme en extreem-rechts roept op om in actie te komen tegen beide extreem-rechtse demonstraties door op en langs de route van de racisten te protesteren en zo de ruimte voor extreem-rechts zo klein mogelijk te maken.

Meer info: www.laatzenietlopen.nl

16 maart 2018: Antifa Fest Utrecht
In de aanloop naar de Gemeenteraadverkiezingen van 21 maart, met Fascistische/Racistische partijen als Forum voor Democratie en de PVV die meedoen is het weer tijd voor een tegengeluid in de vorm van Antifa-Fest georganiseerd door Antifa Utrecht. Er zullen 3 bands spelen en verschillende infostands aanwezig zijn met de benodigde informatie.

Locatie: ACU, Voorstraat 71, Utrecht
Open: 19.30
Aanvang: 20.00
Entree: €6,-
Meer info: hier

18-3-2018: Antifa blok op anti-racisme demonstratie in Amsterdam
Wij vinden een breed geluid tegen racisme belangrijk, daarom roepen wij iedereen op om naar de demonstratie te komen maar zullen die dag ons eigen blok vormen binnen de betoging. Dit omdat wij ons niet willen mengen met die politieke partijen die alsnog herkenbaar mee lopen. Wij roepen iedereen die deze afwijzing van partijpolitiek onderschrijft op om zich aan te sluiten bij het gezamenlijk Antifa blok.

Locatie: De Dam, Amsterdam
Tijd: 13:00
Meer info: hier

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s